Saturday, 28 December 2013

Good Luck !!

Assalamualaikum, Salam Subuh guys !!

Alhamdulillah masih lagi diberi nikmat oleh Dia, alhamdulillah selesai menjalankan tangunggjawab sebagai hamba on time, alhamdulillah3x.

Dah lama tak menaip, pagi2 ni terasa macam nak menaip pulak.. Ambik masa sekejap untuk release mata and minda lah katakan... Actually student kat mana2 u tengah study week kan. Ada yang dah start exam, I wish all the best guys.. 


Yes, u r bright... So, usaha selagi boleh. Jangan menyerah.. Nak motivate diri sendiri sebenarnya. Hihi

Anyway dalam duk study nak exam, jangan lupa tunaikan tanggungjawab sebagai hamba-Nya. InsyaAllah, man jadda wajada, wa man zara'a hasoda. 

So, berusahalah.. Kalau aku, prinsip baru dalam study ni, berusaha lebih dari mampu. Lepas usaha+doa, then tawakkal. Allah maha Adil. 

Guys,,,, good luck in your final exam..